παρουσίαση.

 

 

 

EΣΣHM
Eλληνικός Σύνδεσμος Συνθετών Hλεκτροακουστικής Mουσικής
 
 
20η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Σ.Σ.Η.Μ.
 
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 20η Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες του ΕΣΣΗΜ

Σας καλούμε, στην 20η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ε.Σ.Σ.Η.Μ. που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στα Ιωάννινα, καθώς και διαδικτυακά, την 18η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Σάββατο, στις 12 μ.μ., μέσω zoom. Για να σας προσθέσουμε στην συζήτηση θα χρειαστεί να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας στέλνοντας  email στο essim@ionio.gr μέχρι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021. 

Ημερήσια διάταξη:  
1.      Ορισμός προεδρίου Γ.Σ.
2.      Προτάσεις εγγραφής νέων μελών.
3.      Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
4.      Έλεγχος Ελεγκτικής Επιτροπής
5.      Εκλογή νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής

Υπενθυμίζεται ότι στην ημερήσια διάταξη μπορούν να προστεθούν θέματα, μετά από αίτηση (βλ. καταστατικό, άρθρο 27).

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κάθε μέλος που επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή πρέπει να επικοινωνήσει με τον Γεν. Γραμματέα του Ε.Σ.Σ.Η.Μ., Φίλιππο Θεοχαρίδη (ptheohar@ionio.gr) και να διατυπώσει εγγράφως την υποψηφιότητά της/του. Προαιρετικά καλό θα ήταν να συνοδεύεται από ένα σύντομο κείμενο σχετικό με τους στόχους της/του. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων θα είναι φέτος το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου. Η διαδικασία των αρχαιρεσιών περιγράφεται λεπτομερώς στο άρθρο 29 του καταστατικού του Ε.Σ.Σ.Η.Μ. το οποίο και μπορείτε να βρείτε εδώ. Φέτος και εξαιτίας της πανδημίας οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν μέσω αξιόπιστης ψηφιακής πλατφόρμας αρχαιρεσιών.
Στην ψηφοφορία συμμετέχουν μόνον τα μέλη που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα. Η πληρωμή της συνδρομής για το τρέχον έτος 2021 είναι 15 ευρώ και μπορεί να γίνει φέτος με κατάθεση του ποσού αυτού στον τραπεζικό λογαριασμό του E.Σ.Σ.H.M. ή μέσω paypal.

Στην ιστοσελίδα του ΕΣΣΗΜ εδώ (http://www.essim.gr/gr/membership.htm) υπάρχουν τόσο τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού, όσο και απευθείας σύνδεσμος με τον λογαριασμό paypal του ΕΣΣΗΜ για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας. Παρακαλούμε όσοι από εσάς καταθέσουν την συνδρομή στον λογαριασμό της τράπεζας να ενημερώσουν την Ταμία μας  Λήδα Ευστρατίου (essim@ionio.gr), στέλνοντας email, όπου θα αναφέρουν το όνομα τους, το ποσό και την ημερομηνία της κατάθεσης. Επίσης, οποιοσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη συνδρομή μπορούν να σταλούν στην Ταμία.
 
Εξουσιοδότηση για συμμετοχή στις αρχαιρεσίες δια αντιπροσώπου
 Εάν κάποιος από εσάς δεν μπορέσει να παραβρεθεί στις αρχαιρεσίες για να ψηφίσει, μπορεί να το κάνει δια αντιπροσώπου στέλνοντας μια έγγραφη εξουσιοδότηση με email σε κάποιο από τα τακτικά μέλη. Κάθε μέλος μπορεί να αντιπροσωπεύσει μέχρι τρία απόντα μέλη.

Απόντα μέλη του ΕΣΣΗΜ δύνανται να μετέχουν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου δια αντιπροσώπου τους, τακτικού μέλους του ΕΣΣΗΜ, με έγγραφη εξουσιοδότηση τους, η οποία δύναται να χορηγηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email).

Κάθε μέλος μπορεί να αντιπροσωπεύσει μέχρι τρία (3) μέλη και υποχρεούται να γνωστοποιήσει τα μέλη που αντιπροσωπεύει στο Προεδρείο της Γ.Σ. πριν από την έναρξη των Αρχαιρεσιών και να καταθέσει κατά τη ψηφοφορία την έγγραφη εξουσιοδότηση του στην Εφορευτική Επιτροπή.

Τα μέλη που έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι την έναρξη της Γ.Σ., συμμετέχουν σ' αυτή με πλήρη δικαιώματα (εκλέγουν, εκλέγονται και συμμετέχουν στις συζητήσεις).

Να σημειώσουμε ότι η γενική συνέλευση έχει απαρτία όταν παρευρίσκεται το 1/3 των μελών. Στο σχηματισμό της απαρτίας υπολογίζονται και τα τακτικά μέλη που παρίστανται δια αντιπροσώπου.


Φόρμα Εξουσιοδότησης σε .pdf και σε  .doc 
 
 

 

 

 

 

ενημέρωση 19  Οκτωβρίου  2019