Ημέρες Ηλεκτροακουστικής Μουσικής 2024

Οι Ημέρες Ηλεκτροακουστικής Μουσικής 2024 πραγματοποιούνται φέτος μεταξύ 1-3 Νοέμβρη, στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής θα βρείτε στη φόρμα υποβολής. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: Τρίτη 1η Οκτώβρη.

2023

Η έκδοση 2023 περιλαμβάνει έργα μελών του ΕΣΣΗΜ που συμμετείχαν στο φεστιβάλ “Ημέρες Ηλεκτροακουστικής Μουσικής” που διεξήχθη τον Νοέμβρη του 2023 στο Ρέθυμνο. Η έκδοση περιλαμβάνει 37 έργα και έχει συνολική διάρκεια 6 ώρες, αποτυπώνοντας τη δυναμική και τον πλούτο της σύγχρονης ηλεκτροακουστικής μουσικής δημιουργίας από συνθέτες που προέρχονται ή ζουν στην Ελλάδα.

54 Ηλεκτροακουστικές Μινιατούρες

Η έκδοση με τις 54 Ηλεκτροακουστικές Μινιατούρες που κυκλοφόρησε το 2014. "Έχει δικό της «ήχο» η ελληνική ηλεκτροακουστική μουσική; ∆εν θα το έλεγα... Ίσως όμως να υπάρχει μια ιδιαίτερη προσέγγιση στον ήχο, μια ιδιαίτερη ευαισθησία. Φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ‘αέρα’ – ίσως ο ήχος να έχει την δική του ιδιαίτερη ‘ανάσα’..." Simon Emmerson

Μπορώ να γίνω μέλος;

Για να γίνει κάποιος μέλος στον ΕΣΣΗΜ χρειάζεται να έχει ενεργή δραστηριότητα στη σύνθεση ηλεκτροακουστικής / ακουσματικής μουσικής καθώς και συμμετοχή σε δημόσιες εκτελέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση νέου μέλους κοιτάξτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Αίτηση Νέου Μέλους