Ημέρες Ηλεκτροακουστικής Μουσικής 2024

Οι Ημέρες Ηλεκτροακουστικής Μουσικής 2024 πραγματοποιούνται φέτος μεταξύ 1-3 Νοέμβρη, στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής θα βρείτε στη φόρμα υποβολής. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: Τρίτη 1η Οκτώβρη.

2023

Η έκδοση 2023 περιλαμβάνει έργα μελών του ΕΣΣΗΜ που συμμετείχαν στο φεστιβάλ “Ημέρες Ηλεκτροακουστικής Μουσικής” που διεξήχθη τον Νοέμβρη του 2023 στο Ρέθυμνο. Η έκδοση περιλαμβάνει 37 έργα και έχει συνολική διάρκεια 6 ώρες, αποτυπώνοντας τη δυναμική και τον πλούτο της σύγχρονης ηλεκτροακουστικής μουσικής δημιουργίας από συνθέτες που προέρχονται ή ζουν στην Ελλάδα.

54 Ηλεκτροακουστικές Μινιατούρες

Η έκδοση με τις 54 Ηλεκτροακουστικές Μινιατούρες που κυκλοφόρησε το 2014. "Έχει δικό της «ήχο» η ελληνική ηλεκτροακουστική μουσική; ∆εν θα το έλεγα... Ίσως όμως να υπάρχει μια ιδιαίτερη προσέγγιση στον ήχο, μια ιδιαίτερη ευαισθησία. Φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ‘αέρα’ – ίσως ο ήχος να έχει την δική του ιδιαίτερη ‘ανάσα’..." Simon Emmerson

Μπορώ να γίνω μέλος;

Και βέβαια. Θα χρειαστεί να υποβάλλεις μία αίτηση εγγραφής στο email του συλλόγου, συμπληρώνοντας τα ονόματα δύο τακτικών μελών του ΕΣΣΗΜ που θα υποστηρίξουν την αίτησή σου και να επισυνάψεις φωτοαντίγραφα από δύο δημόσιες εκτελέσεις των έργων σου καθώς και ένα αντιπροσωπευτικό έργο ηλεκτροακουστικής μουσικής. Η εγγραφή κάθε νέου μέλους ισχύει ύστερα από έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των μελών και την καταβολή του αντίτιμου εγγραφής.

Αίτηση Νέου Μέλους